Компания Disney отложи излизането на екран на няколко продължения на филми

...
Компания Disney отложи излизането на екран на няколко продължения на филми
Коментари Харесай

Disney отложи премиерите на няколко продължения на блокбастъри

Компания Disney отложи излизането на екран на няколко продължения на филми от киновселената на " Марвел ", както и на " Индиана Джоунс 5 ", оповестяват международните организации. 

Според обява във " Варайъти " премиерата на " Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта " е отсрочена от 25 март за 6 май 2022 година, а на " Тор: Любов и гръмотевици " - от 6 май за 8 юли. Продължението на " Черната пантера " - " Черната пантера: Уаканда вечно ", ще излезе на екран на 11 ноември, вместо на 8 юли, както беше планувано по-рано. 

Disney освен това отсрочи за 2023 година министър председателите на " The Marvels ", " Антмен и Осата: Квантомания " и петия филм от поредицата за приключенията на Индиана Джоунс, в който феновете още веднъж ще видят Харисън Форд в облика на фамозния екранен археолог. 

Според изданието преразглеждането на графика на Disney е обвързвано с производството на филмите. Заради припокриващите се сюжетни линии на продукциите от киновселената на " Марвел ", всяко закъснение води до резултат на доминото върху останалата част от франчайза, предава Българска телеграфна агенция. 

От началото на коронавирусната пандемия холивудските студиа неведнъж променяха графиците за излизането на филмите им на екран. След продължителното затваряне те разчитат на блокбастъри, които да оказват помощ за привличането на публиката назад в киносалоните. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР